Izvor:
02.12.2017 u 23:02
0

LEP GEST SLOVENCA: Dončić oduševio Peru Antića!

Antićev sin deli ime sa fantastičnim slovenačkim košarkašem, i na poklon je dobio dres.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu protiv Reala u Madridu i upisali treći trijumf u novoj sezoni Evrolige. Junak meča je bio Pero Antić koji je u poslednjem napadu Zvezde pogodio trojku za +4 i radost svih u crveno-belom.

Iskusni krilni centar je posle utakmice porazgovarao sa jednim od najboljih košarkaša Evrope u ovom trenutku, mladim Lukom Dončićem koji je pokazao da pored košarkaških poseduje i ljudske kvalitete.

– Moj sin se zove Luka i on je njegov idol. Imam veliko poštovanje prema Luki, koji će biti najbolji igrač Evrope za nekoliko godina – izjavio je Antić.

Da se ne završi samo na priči, pobrinuo se Dončić koji je u svlačionicu Zvezde doneo dres sa svojim potpisom kao poklon za Antićevog naslednika.

Bez sumnje, lep gest 18-godišnjeg Slovenca.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/lukadoncic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter