Izvor:
11.12.2017 u 18:05
0

SJAJNO VEČE ZA BOGDANOVIĆA: I pored njegove odlične partije Sakremento je zabeležio poraz! (VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je odličnu utakmicu u porazu svog Sakramenta od Toronta, rezultatom 102:87.

Bogdanović je na terenu proveo 29 minuta i za to vreme postigao 15 poena (4-8 za tri), uz po skok i asistenciju, a istakao se igrom u odbrani koju je mnogo unapredio ove sezone.

Toronto je od početka bio u blagoj prednosti, prvu četvrtinu je završio sa pet poena viška, da bi na poluvremenu bilo +8. Iako je tokom čitavog susreta Bogdan bio igrač koji je držao priključak, Kingsi nisu uspeli da dođu do preokreta.

U trećoj četvrtini viđena je jedna sporna situacija, kada je najbolji igrač Reptorsa Demar Derozan udario po licu srpskog reprezentativca, posle koškanja dvojice igrača sudije su pregledavale snimak i nastala je pauza od 3-4 minuta, posle koje niko nije sankcionisan.

Upravo je Demar bio najefikasniji u svom timu sa 25 poena i 9 asistencija, Serž Ibaka je dodao 20 i uhvatio 4 lopte, dok je Kajl Lauri zabeležio dabl-dabl (15 poena i 12 skokova).

S druge strane, Bogdan je bio jedan od četvorice 'Kraljeva' sa dvocifrenim učinkom – Zek Rendolf je ubacio 19 poena i imao 11 skokova, Badi Hild se zaustavio na 17, a Sempson je dodao 11.

Toronto je ostao na trećoj poziciji na Istoku sa 17 pobeda i 7 poraza, dok je Sakramento među najlošijim ekipama Zapadne konferencije sa skorom 8-18.

Izvor: B92
Foto: Twiter/Her Sey NBA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter