Izvor:
14.12.2017 u 23:40
0

Čanak trener Partizana, Todorić nije više sportski direktor!

Nekadašnji košarkaš Partizana Nenad Čanak imenovan je danas za šefa stručnog štaba crno-belih na sednici Upravnog odbora kluba.

Čanak je potpisao ugovor na dve i po godine, a na toj funkciji nasledio je Miroslava Nikolića, koji je u utorak smenjen nakon serije poraza u ABA ligi i Evrokupu.

Čanak je kao igrač proveo četiri godine u Partizanu (1999-2003) i osvojio dve titule i tri Kupa.

Kao trener bio je asistent Dejanu Milojeviću u Megi i Aleksandru Džikiću u Partizanu, a od početka ove sezone bio je šef stručnog štaba Spartaka.

Njegov prvi pomoćnik biće Dejan Mijatović, a u stručnom štabu ostaje Aleksandar Matović.

Ujedno, Dragan Todorić nije više sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan.

On će ubuduće biti savetnik predsednika kluba za sportska pitanja, a do izbora novog sportskog direktora, tu funkciju obavljaće Dušan Kecman.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter