Izvor:
17.12.2017 u 17:11
0

TEODOSIĆ PRUŽIO DOBRU PARTIJU: Klipersi doživeli poraz od Majami Hita! (VIDEO)

Miloš Teodosić pružio je dobru partiju u porazu Los Anđeles Klipersa od Majami Hita – 90:85.

Srpski košarkaš pretrpeo je svoj prvi poraz u najjačoj ligi na svetu, pošto je na prethodna četiri meča imao isto toliko pobeda.

Bivši košarkaš mokovskog CSKA za 28 minuta na terenu, ostvario je učinak od 13 poena, šest skokova i pet asistencija.

Teodosić se ponovo mučio sa procentima, pošto je iz igre šutirao 5/14, a za tri poena 2/10. Ipak, to je normalno, s obzirom da mu je ovo bio tek treći meč posle skoro dvomesečne pauze.

Miloš je ponovo odigrao veoma dobro u poslednjoj četvrtini, pošto je postigao čak 10 od 13 poena u četvrtoj deonici. Međutim, to je bilo nedovoljno da se savlada Majami na Floridi.

U finišu meča viđena je uzbudljiva završnica u kojoj je Džamil Vilson promašio šut za pobedu Los Anđeles Klipersa. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džoš Ričardson sa 28 poena, dok je Dragić ubacio 11 (4/11).

Kod poraženih, najefikasniji bio je Montrez Herel sa 15 poena, Diandre Džordan je ostvario dabl-dabl, 12 poena i 20 skokova, dok je Lu Vilijams ubacio 13.

Izvor: B92
Foto: Twitter/Milos Teodosic‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter