Izvor:
18.12.2017 u 15:52
0

NA KORAK OD REKORDA: Odlična partija Bogdanovića protiv Toronta, ali Sakramento izgubio!(VIDEO)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je odličan meč za Sakramento protiv Toronta, ali su Kingsi ipak poraženi na gostovanju u Kanadi – 93:108.

Bogdanović je za 28 minuta na parketu ubacio 18 poena, što je samo poen manje od njegovog ličnog rekorda u NBA ligi (19 poena protiv Čikaga). Pogodio je četiri trojke iz sedam pokušaja, a sva tri puta je bio precizan u šutu za dva poena.

Bogdanović je naročito dobar bio u prvom poluvremenu tokom kog je dao 13 poena, uz samo jedan promašaj iz igre. Takođe, srpski reprezentativac je imao i pet asistencija, tri skoka i jednu ukradenu loptu.

Kod gostiju je i Geret Templ postigao 18 poena, a najefikasniji je bio košarkaš Reptorsa Demar Derozan sa 21 poenom.

Sakramentu je ovo 20. poraz u 29 utakmica, dok je Toronto zabeležio 20 pobedu u 28 mečeva.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Her Sey NBA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter