Izvor:
19.12.2017 u 15:53
0

EVROLIGA: Košarkaši Zvezde večeras u Istanbulu sa prvakom Evrope!

U 13. kolu Evrolige košarkaši Crvene zvezde igraće u Istanbulu sa Fenerbahčeom, a meče počinje 18.45 sati.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči gostovanja šampionu Evrope Fenerbahčeu izjavio je da njegovoj ekipi sledi "najskuplja škola".

– Ekipa Fenerbahčea je odlično reagovala na poraz od Žalgirisa i zabeležila važnu pobedu u nedelju u derbiju turskog šampionata protiv Tofaša. Izvanredan tim koji predvodi Željko Obradović, čovek za koga imam izuzetno poštovanje i veliki trener, najuspešniji u istoriji Evrolige. Uz Olimpijakos i CSKA naš naredni protivnik je najveći kandidat za osvajanje titule. I pored toga što često ističemo da igramo bez opterećenja u Evroligi, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu, – rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, utakmica u Istanbulu biće još jedan korak u odrastanju i sazrevanju tima, ovoga puta u najskupljoj košarkaškoj školi u Evroligi.

– Izuzetno fizički dominantan tim, uz ogroman individualni kvalitet i jako im je teško parirati. Mi želimo damo sve od sebe, da na kraju nemamo šta sebi da zamerimo. Svi su zdravi, uspeli smo da raspodelimo i svima minutažu u važnoj utakmici sa Mornarom, osim Džejmsu Feldinu, a najveći problem, kao i svim drugim ekipama je umor od putovanja u ovakvom ritmu, – rekao je trener crveno-belih.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: aba-liga.com,kk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter