Izvor:
21.12.2017 u 03:55
0

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Mojim košarkašima je potreban „dodatni lični motiv“ kako bi pobedili PAO!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je njegovim košarkašima potreban "dodatni lični motiv" kako bi pobedili Panatinaikos.

"U ovom ritmu, najvažnije je da se pronađe svaka sitnica, neki mali dodatni lični motiv kako bi se pronašla dodatna energija u ovoj stvarno preteškoj seriji. Uspeli smo nekako da rasporedimo i minutažu u prethodnoj utakmici i napravimo uvertiru za sledeći meč u kome ćemo igrati pred našim navijačima. Znamo da će nam oni biti dodatna snaga i zato želimo da odigramo dobro, i trudom i borbenošću za početak, nikoga ne razočaramo", rekao je Alimpijević u najavi utakmice.

Zvezda će u četvrtak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" igrati protiv Panatinaikosa u 14. kolu Evrolige, za koji neće igrati najbolji igrač Nik Kalates, ali ni Nikos Papas.

"Posle početne nestabilnosti koja je bila karakteristična gotovo za sve timove Evrolige ove sezone, ekipa Panatinaikosa se uigrala i uhvatila odličan ritam i zabeležila četiri pobede u poslednjih pet mečeva", kazao je Alimpijević.

Bek crveno-belih Ognjen Dobrić rekao je neophodno da se ekipa osveži posle napornih gostovanja i spremi za predstojeću utakmicu.

"Grčki tim je u izuzetno dobrom ritmu, igraju dobro što se vidi i po rezultatima, čak smatram da ih pomalo i neopravdano izuzimaju iz najužeg kruga kandidata za plasman u samu završnicu. Najavljeno odsustvo Kalatesa i Papasa nas ne zavarava, to je izuzetno jak i dobro ukomponovan sastav. Mi ovaj mini ciklus koji je bio izuzetno važan, ali i naporan, završavamo utakmicom u četvrtak. Potreban nam je vetar u ledja i ogromna podrška sa tribina kako bismo došli do dodatne snage i pokušali da zabeležimo vrlo važnu pobedu u Evroligi", rekao je Dobrić.

Zvezda će posle duela sa Panatinaikosom do Nove godine igrati dve utakmice, obe u gostima, protiv Mege u ABA ligi i Milana u Evroligi.

Izvor: B92
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter