Izvor:
27.12.2017 u 15:58
0

Jokić isključen sa utakmice: „Da sam hteo da ga udarim, ne bih tako“!

Košarkaš Denvera Nikola Jokić, nakon što je drugi put isključen u samo mesec dana, izjavio je da ga je iznenadilo što su sudije donele odluku da ranije završi meč zbog sukoba sa Jonasom Jerebkom iz Jute.

Jokić je početkom treće četvrtine završio utakmicu posle duela sa Jerebkom koji je pao u ne baš jakom kontaktu dvojice košarkaša, a sudije isključile zvezdu Nagetsa.

"Trčali smo jedan pored drugog, počeo je da me udara, više puta. Pokušao sam da ga izbegnem i oslobodim ga se, ali sam ga nenamerno udario. Nisam očekivao isključenje, baš me je iznenadilo. Da želim da udarim protivnika ne bih tako uradio", rekao je Jokić američkim novinarima posle meča u Denveru.

Srpski centar naglašava da se tokom meča nije svađao sa Jerebkom.

"Prozivanje nije moj stil… Mogu da kontrolišem emocije, smatram da ništa nisam uradio, iako su u košarci emocije naglašene i svako može da "pukne". Međutim, sad nisam tako reagovao", dodao je on.

Jokić je do isključenja već imao 13 poena, sedam skokova i pet asistencija.

tanjug.rs
Foto: Facebook/nikola jokic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter