Izvor:
27.12.2017 u 16:17
0

Saša Obradović dočekuje crno-bele: Partizanov oproštaj od Evrokupa!

Košarkaši Partizana oprostiće se danas od takmičenja u Evrokupu, a za kraj ih čeka duel sa neporaženim liderom grupe Lokomotivom u Krasnodaru (18.00, SK1)

Crno-beli su u dosadašnjih devet kola ostvarili samo jednu pobedu, dok je Lokomotiva dobila svih devet mečeva i važi za favorita čak i za osvajanje trofeja.

Trener Partizana Nenad Čanak otvoreno je rekao da ovaj meč za njegov tim više služi kao uigravanje za mnogo bitniji duel sa FMP-om u ABA ligi u sledećem kolu.

– Pokušaćemo da protiv jedne sjajne ekipe, lidera naše grupe i tima koji sigurno ima evroligaški kvalitet ostavimo što bolji utisak. Ipak, nama je trenutno od toga važnije da meč iskoristimo kao neku vrstu pripreme za ono što nas čeka, a to je subotnji duel protiv FMP-a koji nam u velikoj meri može odrediti dalji tok sezone – istakao je Čanak.

informer.rs
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter