Izvor:
28.12.2017 u 03:35
0

TRENER CRVENE ZVEZDE ALIMPIJEVIĆ: Jako uspešna sezona, nadam se da će i naredna da bude jednako sjajna!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević 2017. godinu ocenio je kao jako uspešnu i u narednoj poželeo da bude jednako sjajna, odnosno da se odbrane trofeji Kupa Radivoja Koraća, ABA lige i Superlige Srbije.

"Crvena zvezda je beležila fantastične rezultate, impozantno je šta je urađeno. Ispted novog tima i stručnog štaba je veliki izazov i voleo bih da 2018. godina bude uspešna. Nadam se da ćemo ostvariti isti uspeh", rekao je Alimpijević na promociji novog kalendara crveno-belih u hotelu "Kraun Plaza".

On je dodao da oseća podršku navijača.

"Nije bilo lako na početku sezone, ali pokazali smo da možemo da istrajemo u našoj ideji. Svim zvezdašima poželeo bih zdrablje i trofeje u 2018".

Kapiten Branko Lazić kao cilj postavio je odbranu tri pehara.

"Najvažnije je da je u 2017. bilo dosta trofeja, tripla kruna i veliki broj pobeda u Evroligi. Znamo šta su cijevi u narednoj i mogu da kažem da ćemo uraditi sve da ih ostvarimo. Verujem da ćemo da ćeni pričati o istim uspesima i ponoviti rezultate", kazao je Lazić.

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović podsetio je na uspehe seniora, ženskog tima i mlađih kategorija.

"Odbranili smo Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i izborili Evroligu, kao i titulu prvaka Srbija koja je navijačima najdraža. Podigli smo lestvicu očekivanja i znamo da u budućnosti moramo da budemo još bolji. Uspeli smo da izgradimo sistem koji daje rezultate", zaljučio je Ristović.

Novogodišnjem koktelu prisustvovao je celokupan igrački kadar i stručni štab, prijatelji kluba, ali ne i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović zbog povišene temperature.

Izvor: Tanjug
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter