Izvor:
06.01.2018 u 16:58
0

Davidovac posle pobede nad Žalgirisom: „Vežbao sam trojke, nego šta“!

Dejan Davidovac izrasta u velikog igrača, sjajna partija protiv Žalgirisa je samo nagoveštaj onoga što će biti.

Zvezdin univerzalac je serijom trojki i sjajnom odbranom prelomio meč u 16. kolu Evrolige za važan trijumf crveno-belih.

Ostajao sam sam i saigrači su me nalazili, a ja sam pogađao. A trojke preko ruke? Dešava se. Mislim da je ovo bila najbolja utakmica od početka sezone i nadam se da ćemo ovako nastaviti, sada se okrećemo Budućnosti", rekao je Davidovac.

Iako je po prirodi krilo, Davidovac se sjajno snalazi na bekovskim pozicijama, a Litvance je srušio serijom trojki.

"Počeo sam sad malo da igram i na dvojci i trojci, pa sviđa mi se. Na pocetku sam igrao na pleju pa sam se spuštao bliže košu jer su me čuvali niži igrači, a posle sam prešao na dvojku, trojku i šutirao trojke. Vežbao sam, nego šta", istakao je sjajni igrač Zvezde.

Zvezda je u Pioniru dobila važan meč u borbi za plej-of Evrolige, okončavši seriju Žalgirisa od pet pobeda u elitnom takmičenju.

"Očekivano teška utamica jer Žalgiris igra sjajno, odličan tim, najveće iznenađenje ove sezone i očekivali smo težak meč. Timski smo igrali odlično, dobro otvorili, posle se odlepili u nekoj trećoj četvrtini, odbrana je bila sjajna i ona je bila ključna. Mislim da moramo da budemo smireni i koncentrisani jer svaka ekipa u Evroligi može lako da te kazni. A s druge strane, moramo da budemo agresivni", kaže Davidovac.

b92.net
Foto: aba-liga.com, euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter