Izvor:
17.01.2018 u 15:28
0

Srbin ne da na sebe: Aflalo pesnicama krenuo na Bjelicu! (VIDEO)

Aron Aflalo, košarkaš Orlanda, fizički je nasrnuo na srpskog igrača Nemanju Bjelicu.

Situacija na parketu Medžika uopšte nije bila naivna, pošto je iskusni bek krenuo svom jačinom da udari košarkaša Minesote.

Na svu sreću Bjelica se pravovremeno izmakao i potom uhvatio "pod kragnu" Aflala, nakon čega su uleteli saigrači da ih razdvajaju.

Incident se desio u 17. minutu meča kada je prilikom zagrađivanja koša Nemanja napadnut od Aflala.

Bjelica se srećom izmakao, a potom i izvratio iako nije želeo da nastavlja, već je smirivao strasti.

Bjelica i Aflalo isključeni su zbog međusobnog sukoba.

Domaćin je na kraju, zahvaljujući boljoj igri u poslednjem kvartalu, uspeo da upiše trijumf protiv gostiju iz Minesote – 108:102.

Blistao je Evan Furnije sa 32 poena (6/10 za dva, 6/12 za trI) i tri asistencije, a najbolje ga je pratio rezervista Di-Džej Ogastin sa 18 poena i po šest skokova i uspešnih dodavanja.

Aron Gordon imao je 14 poena i sedam skokova, Kem Birč dabl-dabl sa 12 poena i deset uhvaćenih lopti, a Bismak Bijombo dva poena manje, ali i šest skokova više.

Kod gostiju je ponovo najbolji bio Džimi Batler sa 28 poena (9/17 za dva, 2/5 za tri), sedam skokova, pet ukradenih i četiri assistencije.

Tadž Gibson dodao je 18 poena i sedam uhvaćenih lopti, Karl-Entoni Tauns imao je 15+12, a Džef Tig 13.

b92.net
Foto: FOX Sports North/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter