Izvor:
17.01.2018 u 21:46
0

EVROLIGA: Oslabljena Zvezda putuje u Tel Aviv!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević veruje da će ekipa bez povređenog Pera Antića u Tel Avivu protiv Makabija prikazati dobru partiju.

Antić posle jučerašnjeg poraza od Himkija (79:70) iz Beograda nije otputovao za Izrael kako bi zalečio povredu stopala.

''''Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem ucešću ćemo odlučiti na dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove. Tu su važne utakmice u ABA ligi, a bliži se i Kup koji je već sredinom februara i treba i o tome razmišljati'''', rekao je Alimpijević za zvaničan sajt kluba.

Crvena zvezda je slavila na prethodna tri duela sa šestostrukim šampionom Izraela, a ove sezone u Beogradskoj areni bilo je 87:84.

"Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju''''.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić ističe da ekipu čeka "novo teško gostovanje na vrućem terenu".

"Posle Olimpijakosa sigurno će pokazati reakciju. Bore se za Top 8 i ova utakmica im je iz tog aspekta veoma važna. Njihov stil igre je uvek isti, veoma su napadački talentovana ekipa sa fantastičnim indivudalcima. Zbog toga moramo da odigramo veoma čvrsto jer želimo da protiv Makabija odigramo dobru utakmicu", poručio je Dangubić.

Utakmica 19. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde igra se sutra od 20.05 u Tel Avivu.

tanjug.rs
Foto: euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter