Izvor:
19.01.2018 u 09:30
0

Dobro ali ne i dovoljno: Alimpijević kritičan posle Makabija!

Posle poraza Crvene zvezde od Makabija 89:75, u okviru 19. kola Evrolige, trener crveno-belih Dušan Alimpijević kritičan.

Mladi strateg crveno-belih je na konferenciji za novinare posle utakmice detaljno analizirao igru svog tima i istakao da je loše prvo poluvreme odredilo pobednika meča:

Nismo kontrolisali njihovu tranziciju i brze kontre u prvoj polovini meča. Takođe, nismo kontrolisali skokove u napadu. Kad god smo imali dobar rezultat, dopuštali smo protivniku seriju poena.

– U drugom poluvremenu smo pokazali neki karakter. To je dobro, ali nije dovoljno. Dakle, ritam utakmica je takav, kakav je. Idemo dalje pa ćemo videti. Želim sve najbolje Makabiju i treneru Spahiji – rekao je Alimpijević po završetku meča.

Sa druge strane, trener Izraelaca Neven Spahija ukazao je da naporan ritam utakmica, kao i na važnu pobedu svog tima:

Često je u ovakvom maratonu najvažnije da pobedite. Kada izgubite 30 razlike, kao što smo mi uradili protiv Olimpijakosa, najvažnije je da se vratite, da se oporavite, da razmišljate pozitivno i da nastavite.

– Ova liga je veoma teška, vrlo konkurentna i moramo ići iz utakmice u utakmicu. Pobedili smo zahvaljujući odbrani, pogotovo u prvom poluvremenu. Ne računajući treću četvrtinu, sve drugo je bilo dobro – zaključio je trener Makabija.

Da podsetimo, sledeću utakmicu u Evroligi Crvena zvezda igra kod kuće sa Olimpijakosom 26. januara od 19 časova u okviru 20. kola.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter