Izvor:
21.01.2018 u 16:04
0

SRBI U NBA: Bjelica dobio veću minutažu, Tea nije služio šut!(VIDEO)

Košarkaši Minesote Timbervulvs savladali su u noći između subote i nedelje ekipu Toronta rezultatom 115:109, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je dobar meč za Vukove.

Nemanja je posle dužeg vremena dobio veću minutažu. Srpski košarkaš je za 26 minuta igre ubacio 8 poena, upisao šest skokova i dve ukradene lopte.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Endju Vigins sa 29 poena, dok je odlični Tauns ubacio 22. U poraženoj ekipi fantastičan je bio Kajl Lovri koji je meč završio sa 40 postignutih poena.

Los Anđeles Klipersi poraženi su od Jute rezultatom 125:113, a naš Miloš Teodosić imao je skroman učinak na ovom meču.

Teo je za 31 minut, koliko je proveo u igri, zabeležio 8 poena uz loš procenat šuta iz igre (3/11, 2/8 za tri poena). Skromnom košgeterskom učinku dodao je četiri asistencije i dva skoka.

Lu Vilijams je odigrao još jednu izuzetnu partiju za Kliperse, pored 31 poena imao je i čak deset ukradenih lopti, što je rekord franšize.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je sjajni Donovan Mičel sa 23 postignuta poena.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter