Izvor:
25.01.2018 u 23:49
0

TRENER ZVEZDE ALIMPIJEVIĆ: Očekujem dobru igru protiv Olimpijakosa u Evroligi i pored toga što u sastavu neće biti Džejmsa Feldina! (foto)

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da očekuje dobru igru protiv Olimpijakosa u Evroligi i pored toga što u sastavu neće biti Džejmsa Feldina.

"Olimpijakos nam dolazi posle nekoliko promenljivih igara i forme, u kojoj su na impresivan način pobedili Makabi, ali i zabeležili dva poraza na gostovanjima. Očigledno da ovakav ritam ostavlja traga i na nešto iskusnije ekipe, kao što su oni", rekao je Alimpijević.

Srpski i regionalni šampion u petak dočekuje velikana iz Pireja u utakmici 20. kola Evrolige.

Crveno-beli su nedavno okončali veoma naporan ciklus utakmica koji ih je pratio tokom čitavog januara. Četiri dana između dve utakmice, što je mnogo imajući u vidu dosadašnji ritam, iskoristili su za oporavak od brojnih putovanja i napornih mečeva, ali i za jake treninge.

Alimpijević je kazao da posle ubedljivog poraza od Olimpijakosa u Pireju jesenas sada želi da pokaže napredak, kao i da napravi "dobru uvertiru" pred naredne utakmice.

"Mi pred ovaj meč imamo višestruki motiv da odigramo angažovano i da se prikažemo u pravom svetlu. Prvo, doživeli smo ubedljiv poraz u Pireju i želimo da pokažemo napredak u odnosu na tu utakmicu, od koje su neke uloge u timu promenjene i drugačije podeljene. Drugo, želimo da napravimo i dobru uvertiru za važne utakmice koje nas očekuju u narednom periodu, i, treće, igramo pred našom publikom i želimo da se prikažemo u što boljem svetlu i odigramo jednu dobru utakmicu".

Jedan od najiskusnijih pojedinaca, Milko Bjelica očekuje da njegovi saigrači i on odigraju čvrsto, angažovano i da se protiv vrlo kvalitetnog rivala prikažu u pravom svetlu.

"Svi igrači su motivisani, pamtimo poraz u Pireju jedan od najubedljivijih ove sezone i to će nam biti dodatna motivacija uz pune tribine da odigramo dobru utakmicu", rekao je Bjelica.

Meč je na programu od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, a crveno-bele već u ponedeljak čeka rezultatski važan derbi za večitim rivalom Partizanom, u završnici ABA lige.

Izvor: B92
Foto: Twitter/bigportal.ba, aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter