Izvor:
26.01.2018 u 15:59
0

SRPSKI KOŠARKAŠI BILI SU ZAPAŽENI: Jokić nadomak tripl-dabla, Bogdanović i Bjelica zabeležili su po 11 poena! (foto)

Srpski košarkaši bili su zapaženi prethodne noći u NBA ligi, Nikola Jokić je bio nadomak tripl-dabla, dok su Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica postigli po 11 poena.

Jokić je odigrao još jedan sjajan meč i sa 18 poena, 10 asistencija i sedam skokova dao veliki doprinos pobedi Denvera nad Njujorkom 130:118.

Veliku pomoć imao je u Geriju Herisu koji je dao 23, Trej Lajles 21, a Džamal Marej 18, dok je kod Niksa najbolji bio Kristaps Porzingis sa 21 pogotkom.

Košarkaši Sakramenta pobedili su Majami 89:88, a Bogdanović je bio na ivici tragičara jer je promašio šut u poslednjim sekundama, ali ga je ispravio Dieron Foks i zakucao za trijumf.

Bogdanović je pored 11 poena imao po tri skoka i asistencije i blokadu.

Kingse je do prvog slavlja na Floridi još od 2001. godine kada su igrali Vlade Divac i Predrag Stojaković, vodio Badi Hild sa 24 poena koji će kao i Bogdanović biti učesnik Ol-stara u meču "Zvezda u usponu".

Kao i dvojica sunarodnika u starnoj petorci krenuo je i Nemanja Bjelica, čija je Minesota izgubila od aktuelnog šampiona Golden Stejta 126:113.

Nekadašnji MVP Evrolige je pogodio tri trojke iz pet pokušaja, za ukupno 11 poena, uhvatio je šest lopti, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Voriorsi su bili raspoloženi u šutu, Kevin Durent je ostvario tripl-dabl sa 28 poena, a tri maje su dali Klej Tompson i Stefon Kari.

U preostalom meču sinoćnjeg programa Oklahoma je uz 46 poena savladala Vašington 121:112.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/nikola jokic, down to buck/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter