Izvor:
27.01.2018 u 04:14
0

ZVEZDINA PODRŠKA! Darko Miličić se prvi put posle porodične tragedije pojavio u javnosti!

Nekadašnji košarkaš Darko Miličić prvi put posle porodične tragedije pojavio se u javnosti i to na meču Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Miličić nije želeo da propusti bratski duel između Zvezde i Olimpijakosa u Evroligi, te je ovaj meč pratio sa tribina "Pionira" zajedno sa sinom.

Inače, ovo je prvo pojavljivanje Miličića u javnosti posle porodične tragedije, kada je ubijen novosadski žestoki momak Marko Markuš, čiji je on zet.

Da podsetimo, Markuš je ubijen u novembru prošle godine u pucnjavi ispred novosadskog hotela "Sajam" u Hajduk Veljkovoj ulici.

Napadač za koga se veruje da je imao pomagače pucao je iz mraka u trenutku kada je Markuš prilazio "mercedesu", koji je pripadao njegovom zetu, poznatom košarkašu Darku Miličiću, koji je oženjen njegovom sestrom Zoranom, dizajnerkom.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter