Izvor:
28.01.2018 u 18:35
0

ČANAK PRED DERBI: Ne polažemo nade u Zvezdin umor!

Trener Partizana Nenad Čanak izjavio je danas da će njegov tim pokušati da energijom i borbenošću parira Crvenoj zvezdi u derbi meču 18. kola ABA lige, ali da ne polaže prevelike nade u umor protivnika.

"Priča da derbi nema favorita je priča trenera koji u tom trenutku ima bolje igrače i čiji tim igra u boljoj formi. Probaćemo da pariramo Zvezdi, pre svega energijom i borbenošću. Ne polažemo nade u neki njihov umor. Znam da pobeda popravlja mnogo toga, a poraz kvari sve prethodno dobro urađene stvari. Očekujem da odigramo maksimalno angažovano i borbeno u veri da možemo da pobedimo Zvezdu", izjavio je Čanak na konferenciji za novinare u dvorani "Aleksandar Nikolić" dodajući da Mihajlo Andrić najverovatnije neće biti u sastavu uz ranije povređene Čakarevića i Tomića, dok se Ðorđe Gagić vraća na parket.

Bek Partizana Vanja Marinković istiće da je njegov tim imao dovoljno vremena za pripremu utakmice protiv Crvene zvezde u kojoj je viši energetski nivo u odnosu na rivala neophodan za pobedu.

"Sledi derbi, utakmica koja je uvek puna takmičarskog i emotivnog naboja. Za oba tima je sutrašnji duel jako važan jer je pobeda neophodna i njima i nama. Mi smo posle Cibone imali dosta dana da se što bolje oporavimo i spremimo za utakmicu u kojoj moramo da budemo energetski na višem nivou od Zvezde ako želimo da napravimo iznenađenje.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21 čas u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter