Izvor:
06.02.2018 u 03:55
0

SAD PAMET U GLAVU! Alimpijević: Sve i svima po zasluzi!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegovi igrači ne smeju da se opuste do kraja regularnog dela sezone u ABA ligi.

Crveno-beli su pobedili FMP sa 100:77 i preuzeli lidersku poziciju tri kola pre kraja regularnog dela takmičenja.

Rekao sam posle utakmice u Podgorici da je realno da Budućnost ima najveće šanse, ali je bilo realno da kažem da ima još mnogo da se igra. Tako je i sada, sada je realno da se kaže da ima još mnogo da se igra i nije gotovo. Moramo da budemo pametni i smireni, stabilni i da iskoristimo to. Gledajući samo u svoje dvorište, kao i do sada. Mislim da sve što se događa, događa se zasluženo – rekao je Alimpijević posle meča u Železniku.

Trener Zvezde pohvalio je FMP, svoj bivši klub, uz konstataciju da je u dosadašnjem toku sezone imao dobre rezultate.

Učinili su utakmicu zanimljivijom u prvom poluvremenu, dok su mogli fizički da se nose, po mom mišljenju. Posle toga se napravila razlika zahvaljujući toj fizičkoj razlici. Ono što je dobra stvar za nas je da što smo protiv dobre ekipe, koja je pre ovoga imala potpuno iste šanse kao Partizan da se plasira u plej-of, uspeli da raspodelimo minutažu – istakao je trener crveno-belih.

Pero Antić je ponovo bio van stroja, dok se u tim vratio Džejms Feldin i bio najefinasniji u Zvezdi.

Pero je na poštedi do petka, od tada se priključuje ekipi na treninzima. Naravno da će mu posle ovako duge pauze trebati ne malo vremena da se vrati u takmičarski ritam, ali naši planovi su da bude spreman za polufinale, a verujem, i finale Kupa – objasnio je mladi stručnjak.

Matijas Lesor na protiv "pantera" imao znatno manju minutažu nego što je to bilo uobičajeno.

Matijas do sada nije propustio nijednu utakmicu i procenili smo da bi ovo bila dobra utakmica da se propusti. Sem toga, trener je pre utakmice odradio ozbiljan trening sa njim ovde u hali. Zato je odigrao samo treću četvrtinu, onda kada smo napravili bitnu razliku – zaključio je Alimpijević.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter