Izvor:
06.02.2018 u 15:44
0

BOGDANOVIĆ SE SETIO DANA IZ PARTIZANA: Kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin! (VIDEO)

Bogdanović je bio u centru pažnje nakon trijumfa Sakramenta protiv ekipe Čikaga (104:98).

Bogdan je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 15 postignutih poena, a postigao je i ključnu trojku za trijumf u samom finišu meča.

"Svaki trening volim da završim sa nekim ludim košem. Možda sam i ovu trojku izvukao odatle. Video sam da nam je ostalo možda dve ili tri sekunde do kraja napada. Takvi šutevi su najlakši jer nemate drugu opciju osim da šutnete", rekao je Bogdan.

Kako je u samom finišu meča košarkaš Čikaga Robin Lopez isključen zbog druge tehničke greške, novinare je zanimalo da li se i srpskom košarkašu nešto slično dogodilo u karijeri. Dobili su izuzetno zanimljiv odgovor.

"Ne na taj način. Trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Vujošević je tada bio u Partizanu. Samo kucajte u Jutjubu “trener davi Bogdanovića” i videćete kako u Srbiji izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin", rekao je kroz smeh Bogdan.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/İrem / King Bogdanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter