Izvor:
06.02.2018 u 19:45
0

KATALONCI HOĆE SRBINA: Svetislav Pešić odlučuje hoće li sesti na klupu Barselone!

Trofejni srpski košarkaški trener Svetislav Pešić jedan je od kandidata za upražnjenu klupu Barselone.

Barselona je u potrazi za trenerom koji bi bio rešenje samo do kraja sezone, nakon otkaza Situ Alonsu, a Pešić i Hrvat Velimir Perasović trenutno figuriraju kao najozbiljnije opcije.

Plan uprave Barselone je da na leto dovedu svog bivšeg plejmejkera Šarunasa Jasikevičijusa, trenutno trenera Žalgirisa.

Pešić je radio kao trener Barselone od 2002. do 2004. godine i u tom periodu doneo Kataloncima titulu u Evroligi i dve titule prvaka Španije, a od jula 2016. nije vodio nijedan tim posle odlaska iz minhenskog Bajerna.

Prethodno je bio angažovan na klupi Bosne, Albe, Kelna, Rome, Đirone, moskovskog Dinama, Crvene zvezde, Valensije, kao i reprezentacija Nemačke i Jugoslavije sa kojima ima ukupno dve titule šampiona Evrope i jednu sveta.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter