Izvor:
07.02.2018 u 19:42
0

ZVEZDIN PLEJ ZA BUDUĆNOST: Arijan Lakić novi član seniorskog tima crveno-belih!(VIDEO)

Osamnaestogodišnji Arijan Lakić potpisao je u sredu prvi profesionalni ugovor sa košarkaškim klubom Crvena zvezda, i to 2022.

Crveno-beli su tako nastavili praksu ukazivanja šanse talentovanim igračima, koji su prošli školu kluba i stasavali u mlađim selekcijama.

Ovaj košarkaš se obavezao na višegodišnju vernost klubu sa Malog Kalemegdana, za koji je nastupao i u konkurenciji kadeta. U Zvezdu je stigao sa nepunih 16 godina iz KK Sava. Kao član kadetske selekcije osvojio je titulu prvaka Srbije u kojoj je bio jedan od najzapaženijih igrača.

Arijan je rođen 20. januara 2000. godine u Beogradu, igra na poziciji plejmejkera i beka, visok je 198 centimetara i težak 95 kilograma.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter