Izvor:
09.02.2018 u 02:46
0

HOĆU DA BUDEM SRBIN! Dilan Enis srećan zbog dobijenog pasoša!

Košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis rekao je danas da mu je izuzetno drago što je dobio srpski pasoš, kao i da će potruditi da što bolje nauči srpski jezik.

Osećam se odlično. Kada sam došao ovde potpisao sam dugogodišnji ugovor. Volim ovaj grad, ovu zemlju, oženio sam se ovde… Što da ne dobijem srpski pasoš?! Pokušavam da ne budem samo Kanađanin, već i Srbin – rekao je Enis novinarima uz osmeh.

Plejmejker Zvezde dobio je danas srpsko državljanstvo, pa će ubuduće nastupati kao domaći igrač.

Nisam loš s jezicima, ali nisam ni najbolji. Trudim se da naučim i verujem da ću vremenom biti mnogo bolji – rekao je on.

Enis je letos potpisao za Mega Bemaks, a u decembru je pojačao crveno-bele, sa kojima ima ugovor do leta 2020.

Zvezdu u petak očekuje utakmica protiv Milana u Evroligi, a Enis ocenio da je potrebno da ekipa igra čvrsto u odbrani.

Bitno je da igramo jako. Imali smo dobre treninge. Sve počinje od dobre odbrane, što nam donosi siguran napad na drugoj strani. Ukoliko tako budemo igrali, sve će ispasti dobro. O individualnom izdanju ne razmišljam mnogo, gledam kako mogu da pomognem da ekipa pobedi, jer ovo je kolektivni sport – zaključio je Enis.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter