Izvor:
11.02.2018 u 22:58
0

ATAMAN PROZVAO OBRADOVIĆA: Ovoga puta razlog je udaranja Melija Mahmutolua!

Ergin Ataman, trener Anadolu Efesa, ponovo je prozvao srpskog kolegu Željka Obradovića, ovoga puta zbog udaranja Melija Mahmutolua.

Obradović je želeo da drmne svog igrača i na tajm-autu utakmice sa Banvitom mu "lupio vaspitnu", na šta ovaj nije uopšte odreagovao, već je samo prihvatio "kaznu".

Fenerbahče je poražen od Banvita u Bandirmi 63:61, a Mahmutolu je meč završio bez ijednog poena.

Legendarni Žoc pravdao se time da ima očinski odnos sa svim igračima, dok se Ataman podsetio situacije od pre nekoliko godina, kada je udario Gokturka Urala dok je vodio Galatasaraj.

"To dete je kapiten Turske. Njegov otac je reagovao preko ‘Fejsbuka’. Dan kasnije, njegov menadžer me je zvao i pitao me da li želim da ga primim u Efes jer hoće da ide iz Fenerbahčea. Apsolutno to nisam prihvatio. Ako postane slobodan igrač, onda možemo da razgovaramo. Ta situacija ne menja činjenicu da je on broj jedan u Evropi. Ali pravila i zakoni moraju biti jednaki za sve. Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga. Novine su me linčovale zbog onoga što sam uradio svom igraču. On je snimljen na TV-u, ali je javnost ovde to drugačije prihvatila nego u mom slučaju. Da li je to problem u Turskoj samo kada to Ataman uradi? Naravno, naša vrata su uvek otvorena za goste, ali i naše gostoprimstvo ima limite", istakao je Ataman u intervjuu za "Hurijet".

Sukob dvojice stručnjaka pojačan je pre nekoliko nedelja, nakon derbija dva velika turska kluba, a Ataman se ponovo prisetio tog duela.

"Imam prijateljske odnose s Obradovićem. Nisam očekivao da će igrati sa takvom agresijom da bi došao do 100 poena u utakmici gde je razlika bila nevažna. To je nepoštovanje prema Anadolu Efesu. Ako me pozove i kaže da je napravio grešku vođen navijačima i da mu je žao, onda će sve biti u redu. Ako se to ne dogodi, neću se rukovati sa njim", istakao je trener Efesa.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter