Izvor:
13.02.2018 u 03:57
0

NOVA MUKA ZA CRNO-BELE: Vujošević blokirao Partizan!

Arbitražni sud FIBA (BAT) blokirao je Partizan zbog duga prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću.

To znači da crno-beli nemaju pravo da registruju nove igrače.

Problemi u Humskoj se ređaju kao na traci, jer tek što je Partizan uspeo da odblokira račun zbog potraživanja Ekspo banke, usledio je novi šok.

Vujošević je letos za Kurir pričao o kakvom se dugu crno-belih prema njemu zapravo radi.

"Radi se o novcu koje sam trebalo da dobijem za prethodne tri godine od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, a to umanjenje iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovorili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu treba da ga potražuje", rekao je Vujošević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter