Izvor:
25.02.2018 u 16:11
0

ALIMPIJEVIĆ MIRNO SPAVA! Čović: Puno poverenje u trenera i igrače!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević može mirno da spava, pošto i dalje uživo puno poverenje predsednika kluba Nebojše Čovića.

Zvezda je ostala bez trofeja Kupa Radivoja Koraća, koji joj je uzeo Partizan pobedom u finalu u Nišu, a onda je doživela i težak poraz u Bambergu u Evroligi.

Ipak, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović poručuje da je stanje u Zvezdi – redovno.

Nije poljuljana pozicija ni trenera, ni stručnog štaba, niti bilo kojeg igrača. To su oni isti koji su pobeđivali Barselonu i Real Madrid, oni koji su učinili da smo prvi u ABA ligi i ostvarili do sada devet pobeda u Evroligi. Nadam se da će biti još neka – rekao je Čović.

On je dodao i da je glavni cilj crveno-belih odbrana titule u ABA ligi i da je sada sve podređeno tome.

Uveren sam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve, a ključni je odbrana titule u ABA ligi. Čvrsto stojimo iza igrača i trenera, kome se to ne sviđa neka ne dolazi na utakmice ili neka promeni tv kanal – poručio je Čović.

Predsednik Zvezde je istakao da su izmišljene priče da je bilo sukoba u svlačionici ekipe posle poraza u Kupu Koraća.

Sukoba u svlačionici Zvezde nema, niti ih je bilo. Kao što ni ranije nije bilo štrajkova, a sećate se i tih priča – podvukao je Nebojša Čović.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter