Izvor:
01.03.2018 u 20:50
0

Alimpijević: Protiv Unikahe tražimo put i pobedu…

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pred meč sa Unikahom u Beogradu izjavio je da očekuje povratak na pobednički kolosek.

"Želimo da pokažemo bolju igru, bez obzira što imamo i određenih zdravstvenih problema, ali nadamo se da se to neće osetiti kroz pristup ostalih u ekipi. Unikaha je predvođena Nemanjom Nedovićem, koji je u sjajnoj formi, sa puno prava i slobode u igri. Pored njega, u spoljnoj liniji imaju Mekaluma, Dijaza, Salina… Težak meč je pred nama i zato je podrška navijača vrlo važna, posebno u ovom trenutku kada tražimo put i povratak na pobednički kolosek", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Duel sa ekipom iz Malage označio je i kao pripremu za početak plej-ofa ABA lige.

"Za nas je vrlo važno da smo imali sedam dana za odmor i treninge. Kroz treninge želeli smo da povratimo energiju za nastavak takmičenja u Evroligi, gde će nam svaka utakmica biti vro važna, ne samo zbog takmičenja, već i kao deo pripreme za završnicu ABA lige".

Košarkaš crveno-belih Milko Bjelica ističe da je važan momenat i da je neophodno da crveno-beli ponovo pobeđuju.

"Dobro smo se pripremili za Unikahu, imali smo vremena da se odmorimo, da treniramo, ali će nam za bodove protiv ovakve ekipe biti sigurno potrebna i podrška navijača, jer u Evroligi nema slabih", naveo je on.

Prema njegovim rečima Unikaha je tipičan španski tim koji igra u visokom ritmu ceo meč.

"Imaju kvalitet, ali deo motivacije, osim želje da uhvatimo pravi ritam, imamo i u porazu koji smo doživeli od njih u prvom delu lige u Malagi. Kako bi smo došli do bodova moraćemo da podignemo našu igru na viši nivo", zaključio je Bjelica.

Utakmica 24. kola Evrolige između Crvene zvezde i Unikahe igra se sutra od 19 sati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter