Izvor:
03.03.2018 u 15:36
0

REKORDNA MINUTAŽA BJELICE! Teo solidan, Bobi više poena nego minuta! (VIDEO)

Miloš Teodosić i Boban Marjanović zabeležili su ubedljiv trijumf sa svojim Klipersima i tako nastavili borbu za plej-of, dok je Nemanja Bjelica sa Minesotom doživeo drugi uzastopni poraz.

Tim iz Kalifornije je ubedljivo savladao Njujork Nikse rezultatom 128:105.

Klipersi su tako ostvarili treći trijumf u poslednje četiri utakmice i nalaze se na prvom mestu ispod crte u borbi za plej-of sa utakmicom manje i pobedom manje od Denvera koji je na osmom mestu Zapada.

Miloš Teodosić je bio starter i za 29 minuta postigao je 7 poena (3/5 za dva, 1/3 za tri), uz dva skoka, dve ukradene lopte i pet asistencija, dok je Boban Marjanović dobio šansu u finišu utakmice i za pet minuta igre postigao je 6 poena (3/4 za dva) i upisao 3 skoka.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lu Vilijams sa 21 postignutim poenom, dok su Ostin Rivers, Herel i Džordan ubacili po 19.
S druge strane istakao se Enes Kanter sa 18 i Hardvej sa 17 poena.

Minesota je u Solt Lejk Sitiju doživela poraz od Jute 116:108.

Nemanja Bjelica je bio starter na meču. Za 45 minuta igre, što mu je rekord NBA karijere, zabeležio je 12 poena (3/8 iz igre, 2/4 za tri, 4/4 slobodna bacanja), 4 skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Srbinu je ovo treći put u najjačoj košarkaškoj ligi sveta da ima 40+ minutažu.

Tandem Jute Rudi Gober – Donovan Mičel postigao je po 26 poena.

U ekipi Minesote Endrju Vigins je bio najefikasniji sa 27 poena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter