Izvor:
12.03.2018 u 13:18
0

CEO SAKRAMENTO JOŠ TRAŽI LOPTU: Jokićeva finta kojoj se NBA divi! (VIDEO)

Ne samo da je ponovo dominirao u pobedi Denver Nagetsa, već je u trijumfu nad Sakramentom Nikola Jokić izveo jedan od svojih najboljih poteza u dosadašnjem toku karijere.

Akcija domaćih pred sam kraj prvog poluvremena je isprva propala, pa je lopta stigla do našeg mladog centra, kome je ostala 1-na-1 situacija sa Vilijem Koli-Stajnom. A onda, pivot. Ali, ne samo jedan.

Sa levom kao "stajnom" nogom, Jokić je desnom četiri puta promenio pravac svog tela, potpuno zbunivši i čuvara i ostatak "kraljeva", a onda je sve začinio asistencijom za Džamala Mareja, koji je poentirao iza glave.

Nikola Jokić je i ovoga puta utakmicu završio sa tripl-dabl učinkom, ali ono što je mnogo važnije za Nagetse je činjenica da su ostvarili trijumf (130:104) kojim su izuzetno uzbudljivu borbu za plasman u plej-of učinili još zanimljivijom u Zapadnoj konferenciji.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter