Izvor:
13.03.2018 u 21:20
0

BOMBA U NAJAVI: Medžik Džonson vodi Jokića u LA Lejkerse!

Legenda i čelnik kluba iz Los Anđelesa spreman da izdvoji 150 miliona dolara za kupovinu Srbina

Fantastične partije Nikole Jokića nisu promakle oku legendarnog Medžika Džonsona, koji želi da ga dovede u LA Lejkerse!

Jokić bi, kako smatra Medžik, inače predsednik košarkaških operacija u klubu kojem je doneo toliko titula, bio glavni šraf renoviranja ekipe koja bi se u budućnosti vratila na staze stare slave i napale titulu.

Poznato je da Nikoli u leto 2019. ističe ugovor s Denverom i tada će krenuti prava jagma za Srbinom. Džonson pravi taktiku da do tada oslobodi prostor u seleri kepu i Jokiću ponudi maksimalan ugovor od oko 150 miliona dolara.

Međutim, čak ni to neće biti dovoljno jer posao mogu da pokvare jedino Nagetsi, koji po ugovoru mogu da izjednače ponude drugih klubova, i u tom slučaju Nikola bi ostao u Koloradu. Srpski centar nije jedini koji je u tefteru Medžika Džonsona. Pored njega, u planovima su krilo San Antonija Kavai Lenard, bek Golden Stejta Klej Tompson i bek-krilo Minesote Džimi Batler.

Priliku da još jednom pokaže Medžiku šta zna Jokić će imati već u noći sa utorka na sredu, kad Denver gostuje Lejkersima u Los Anđelesu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter