Izvor:
14.03.2018 u 14:31
0

NAPETO NA TERENU U LA: Jokić izgubio živce i krenuo na Rendla! (VIDEO)

Dramatičan meč odigrali su Denver Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi u Stejpls centru prethodne noći.

Denver je poražen od Lejkersa rezultatom 112:103, a čitav meč obeležili su preokreti, koškanja na terenu, tenzija… Nagetsi su na kraju poraženi i pali su na deseto mesto Zapada.

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je dobar meč za tim iz Kolorada. Utakmicu je završio sa 15 postignutih poena (3/3 za tri poena), devet skokova, pet asistencija. Međutim, to nije bilo dovoljno da Nagetsi dođu do važne pobede u borbi za plej-of.

Nikola je vodio veliku borbu sa novom zvezdom Lejkersa Džulijusom Rendlom. U jednom momentu sudija je sprečio da dođe i do fizičkog obračuna ovih košarkaša na terenu. Rendl je u jednom napadu Denvera gurnuo Jokića, srpski centar je izgubio živce i krenuo na mladu zvezdu Lejkersa. Da sudija nije intervenisao, sigurno bi došlo do ozbiljnijeg incidenta.

Najzaslužniji za trijumf tima iz LA bio je upravo Rendl, koi je meč završio sa 26 poena i 13 skokova. Kuzma je takođe ubacio 26 poena, dok je Tomas dodao 23. S druge strane istakao se Čendler sa 26 poena, dok je Marej dodao 18.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter