Izvor:
16.03.2018 u 01:48
0

FELDIN SRUŠIO VALENSIJU: Zvezda stotkom rasturila Špance u polupraznom Pioniru!

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali ekipu Valensije (106:90) u utakmici 26. kola Evrolige.

Meč je rešen krajem treće i početkom poslednje četvrtine, kada je Zvezda dobrom odbranom i pogotcima sa distance stekla ključnu prednost. Do tog momenta, ekipe su se sa uglavnom smenjivale u vođstvu.

Ovo je 11. trijumf za Crvenu zvezdu, dok je Valensija ostvarila devet pobeda u prethodnih 26. mečeva.

Crveno-beli imaju samo teoretske šanse da se plasiraju među osam najboljih ekipa Evrope. Da bi se to dogodilo potrebno je da dobiju najmanje 3 od 4 naredne utakmice, sa tim da u tom slučaju, Makabi mora da izgubi sve utakmice do kraja.

U drugom slučaju, tim sa Malog Kalemegdana ide dalje ako dobije sve utakmice, a Izraelski tim zabeleži jednu pobedu ido kraja regularnog dela.

Takođe, crveno-beli zavise i od rezultata Baskonije koja ima pobedu više ali i utakmicu manje i bolji međusobni skor od Zvezde.Džejms Feldin je meč završio sa 30 koševa. Tejlor Ročesti je dodao 17, Matijas Lesor 16, uz sedam skokova, dok je Milko Bjelica zabeležio 12 poena.

Kod gostiju istakli su se Rafa Martinez sa 22, kao i Žoan Saste i Erik Grin, koju su postigli po 16 poena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter