Izvor:
21.03.2018 u 14:18
0

NEMA ZEZANJA SA SRBINOM: Visok je 213 cm i ima 112 kg, ali nije mu bilo ni malo svejedno kad je Teo krenuo na njega! (VIDEO)

Na meču između Minesote i Klipersa (123:109) došlo je do konflikta između srpskog plejmejkera Miloša Teodosića i snažnog centra Vukova Karl Entoni Taunsa.

Početkom treće deonice, pri rezultatu 64:59 za Minesotu, Teodosić i Tauns su se ozbiljno zakačili u reketu. Tauns je pri skoku laktom udario srpskog plejmejkera. Teo mu je odmah uzvratio istom merom, pa su sudije reagovale.

Teodosić je nakon toga sa raširenim rukama krenuo ka snažnom centru Minesote i uneo mu se u lice, a Tauns se samo sklonio. U tom momentu umešale su se sudije i igrači oba tima kako bi sprečili mogući sukob.

Na momenat je delovalo kao da Taunsu nije bilo svejedno kada je Teodosić, koji je 25 kilograma lakši od Amerikanca, krenuo da se obračuna sa njim.

Kurir
Video: Youtube/Prontskrin
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter