Izvor:
11.04.2018 u 02:37
0

ZVEZDA JE NAJAVILA DA ĆE BITI BOLJA I BILA JE: Evo šta trener Budućnosti kaže posle poraza u Pioniru!

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić ocenio je da je čvršća odbrana Crvene zvezde uzrok poraza i dodao da veruje da će njegova ekipa u Podgorici biti bolja.

"Zvezda je najavila da će biti čvršća u odbrani i bila je… Upravo to je bilo drugačije od jučerašnje utakmice i to je bilo ključno. Samo neozbiljni su mislili da će biti 3:0 samo za jedan tim", rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

Posle prva dva meča finala plej-ofa ABA lige nerešeno je 1:1, pošto su crveno-beli večeras slavili sa 69:59 u drugom meču.

"Nerešeno je, mi smo odradili svoje ovde, a to je brejk. To što oni igraju ovde, a mi u Podgorici ne znači da domaćin uvek pobeđuje", rekao je Džikić.

On je ocenio da je njegova ekipa imala priliku da pobedi, ali je imao i šta da zameri svojim igračima.

"To je pre svega realizacija ispod samog koša gde moji centri nisu bili dovoljno konkretni. S druge strane Bjelica, Omić i Lesor su lako primali lopte pod košem…", rekao je trener Podgoričana.

"Mislim da ćemo u Podgorici biti bolji. Iako je razlika na kraju bila 10 poena, mislim da je 38 i po minuta bila jedna lopta. Treba da popravimo ovo i biće bolje", dodao je Džikić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter