Izvor:
12.04.2018 u 12:44
0

JOKIĆ UBACIO 35 POENA, PA PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU: Bjelica i Minesota u produžetku izborili plej-of! (VIDEO)

Nikola Jokić i njegov Denver su ostali bez plej-ofa NBA lige, a tamo će se naći Minesota za koju nastupa Nemanja Bjelica!

Srpski derbi pripao je nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde koji, doduše, nije imao poenterski učinak u pobedi svog tima rezultatom 112:106 posle produžetka.

S druge strane, Jokić je ubacio 35 poena i imao 10 skokova. Ipak, posustao je u dodatnih pet minuta kada ga je Gibson ''zatvorio''.

Imao je Jokić loptu kod sebe na 6.6 sekundi pre kraja, ali je pomenuti Gibson sjajno odigrao odbranu i regularni deo meča je završen 101:101.

Samo sam imao jedan dribling, a Gibson je odradio odličnu odbranu – rekao je Jokić.

Prethodno je Jokić u trećoj deonici imao svoj mali šou – ubacio je 17 ponea, od toga čak tri trojke.

U produžetku je viđena nervozna igra koju su Batler i Vigins u finišu ''prelomili'' i odveli Vukove u prvi plej-of još od 2004. godine. Tamo će igrati protiv Hjustona.

Batler je sa 31 poenom bio najefikasniji u redovima domaćeg tima. Odmah iza njega je bio Karl-Entoni Tauns sa 26 poena i 14 skokova. Vigins je imao 18, od čega su ona dva sa linije penala, na 14.6 sekundi do kraja, bila veoma bitna.

Jokića su pratil Barton sa 24 poena i osam skokova, ali i Marej sa 20 poena i po šest skokova i asistencija. Međutim, Nagetsi su ostali bez plej-ofa prvi put još od sezone 2012/13.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter