Izvor:
14.04.2018 u 03:35
0

AKO BUDE OVAKO, ODOSMO ZA BEOGRAD! Džikić nezadovoljan posle pobede!

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić je posle pobede nad Crvenom zvezdom istakao da nije zadovoljan igrom svojih košarkaša.

Budućnost je u trećoj utakmici finalne serije ABA lige pobedila 78:77 i došla na korak od titule i Evrolige.

Ovo mora da bude bolje, inače odosmo za Beograd. Nisam uopšte zadovoljan. Apsolutno nisam zadovoljan. Feldin koji pogađa čitavu utakmicu promašio je poslednji šut. Lesor nije bio zagrađen na zadnjem šutu. Onda se radujemo kao da smo uradili… Ne može to tako, ne može to tako – rekao je Džikić i dodao:

Odemo na plus, oni se vrate začas iz neke naše gluposti. Previše su dobar tim da to ne bi kažnjavali. Parirali smo im u skoku, to je u redu. Ovo ostalo: selekcija šuta, selekcija koga napadati, zaštita reket od pikenrola… Iskren da budem – uzdržavam se – istakao je trener Budućnosti posle utakmice.

CdM.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter