Izvor:
20.04.2018 u 15:01
0

SRAMOTA: Lopovi ukrali dres i patike legendarnog Radivoja Koraća!

Iz prostorija OKK Beograda, u Ulici Zdravka Čelara, u kojoj se nalazi i trofejna klupska sala, nedostaju najvredniji eksponati – poslednje patike i dres reprezentacije u kojem je igrao Radivoj Korać, jedan od najboljih jugoslovenskih košarkaš svih vremena

Vlade Đurović, predsednik kluba, podneo je krivičnu prijavu protiv N.N. lica. Istraga zasad tapka u mestu, a za Blic je objasnio šta se desilo i kako je moguće da stvari tek tako nestanu.

Nama je to nestalo od 2015. do 2017, kada smo se selili sa jedne na drugu, a zatim i na treću lokaciju na kojoj smo sada. To nije ukradeno iz prostorija našeg kluba, već nam je pri seljenju to neko uzeo – kazao je Đurović.

Potom je dodatno objasnio:

Mi smo se prvo iz “Pionira”, u kojem smo imali svoje prostorije, selili, zatim smo imali sedište u Braći Krsmanović, a onda smo stvari, pre nego što smo se doselili u Zdravka Čelara, ostavili u jednom kafiću koji je u vlasništvu Dejana Dimitrijevića, bivšeg direktora našeg kluba. Po ulasku u sadašnje prostorije napravili smo popis stvari i utvrdili da je sve tu osim već pomenutog dresa i patika. Tu je levica koja je izlivena u bronzi, pehari koje je 1963. osvojio OKK Beograd, ali ne i patike i dres koje je Korać nosio u reprezentaciji.

Dodao je da je krađa prijavljena i podneta je krivična prijava protiv N.N. lica.

Mi smo pre četiri meseca podneli prijavu, ali i dalje tapkamo u mestu i nema nikakvih pomaka u istrazi. Nama preostaje samo da čekamo i da se nadamo da će se stvari pojaviti. Još jednom bih zamolio sve da nam, ukoliko imaju bilo kakve informacije, jave – zaključio je Đurović.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter