Izvor:
24.04.2018 u 14:50
0

NBA PLEJ-OF: Hjuston pregazio Minesotu, Mičel ponovo „svirao“ džez! (VIDEO)

Košarkaši Hjustona pobedili su Minesotu rezultatom 119:100 i poveli u seriji sa 3:1.

Ključni momenat dogodio se u trećoj četvrtini kada su Rokitsi postigli neverovatnih 50 poena.

Ekipu iz Teksasa predvodio je Džejms Harden sa 36 poena, dok je Kris Pol zabeležio 25 koševa, po šest skokova i asistencija i pet ukradenih lopti.

Kod Minesote Karl-Entoni Tauns je bio najzapaženiji sa 22 poena i 15 skokova, Džimi Batler je dodao 19 poena i devet uhvaćenih lopti, a Derik Rouz je dodao 17 koševa.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za 16 minuta na parketu postigao sedam poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Juta je povela protiv Oklahome sa 3:1 pošto je u četvrtom meču finala plej-ofa savladala Tandere sa 113:96.

Oklahoma je bolje započela meč i sredinom druge deonice imali osam poena prednosti. Juta je do odmora istopila prednost, da bi u nastavku mnogo bolje zaigrala i stekla dvocifrenu prednost koja je na kraju iznosila +17.

Donovan Mičel predvodio je Džezere sa 33 poena, dok je Džo Ingls ubacio 20, a Rudi Gober je meč završio sa dabl-dablom – 16 poena i deset skokova.
Kod Oklahome najefikasniji je bio Pol Džordž sa 35 poena, Rasel Vestbruk je postigao 23 poena uz 14 skokova.

Peti meč se igra u četvrtak u Oklahomi.

Meč su obeležili i nekoliko grubih duela, a tri minuta pre kraja došlo je i do fizičkog obračuna. Krauder je laktom udario Adamsa, da bi se potom umešali i Vestbruk i Entoni pa je došlo do komešanja igrača, koje je kulminiralo novim okršajem – Vstbruk je udario Kraudera, a sudije su odlučile da isključe Kraudera, a Vestbruku je sviran samo običan faul.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter