Izvor:
26.04.2018 u 15:05
0

Gazda PAO opet udario na Bertomeua: „Propali španski činovnik sa malim naočarima napravio haos u Evroligi“!

Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos ponovo je žestoko isprozivao prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua.

“Čestitam Realu na večerašnjoj pobedi. Cela Evropa gleda i razume da se u ovom takmičenju odluke ne donose na terenu. Svako ko, ni posle večerašnje utakmice ne veruje u to, je ili glup ili nadrogiran. Propali španski činovnik sa malim naočarima je od ovog takmičenja napravio svoju prćiju”, navodi se u Janakopulosovom saopštenju.

Međutim, Dimitris se nije tu zaustavio.

“Već godinama bezuspešno pokušavamo da saznamo gde odlazi novac od sponzora, marketinških i TV prava… A zarada ekipa je slaba uprkos sjajnom menadžementu. I sada na sve to u poslednje dve godine imamo anonimne sudije kao glavne junake svake utakmice. Sportisti i njihov trud su pali u drugi plan”, dodao je Grk.

Janakopulos je još jednom ponovio da će grčki klub na kraju sezone napustiti takmičenje ako ne dođe do radikalnih promena u rukovodstvu.

“Ti beskorisni čoveče, uništio si košarku. Kao što sam već rekao, bez obzira na to kakav će rezultat doneti naš trud na terenu, ako ne dođe do radikalnih promena, na kraju sezone ćemo napustiti ovo takmičenje koji bi trebalo da se zove Cirkus liga”.

kurir.rs
Foto: instagram/dpg7000

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter