Izvor:
26.04.2018 u 23:46
0

OSTAVKA ODBIJENA: Alimpijević ostaje trener Zvezde!

Predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda raspravljalo je na sednici o dešavanjima u Podgorici tokom dva meča finala regionalne ABA lige u kojem su crveno-beli poraženi od Budućnosti, ali izrazilo podršku treneru Dušanu Alimpijeviću, koji je upravi ponudio ostavku.

Na sednici su članovi predsedništva informisani o ponuđenoj ostavci prvog trenera seniorskog tima Dušana Alimpijevića, koju je ponudio iz moralnih razloga, nakon finalne serije plej ofa ABA lige, koja je jednoglasno odbijena, i data je puna podrška treneru – navodi se u saopštenju Zvezde.

Raspravljalo se i o dešavanjima na duelu sa Borcem u Čačku.

– Crvena zvezda takođe obaveštava javnost, da je na sedmoj sednici predsedništva koja je održana u četvrtak 26.04.2018. godine napravljena detaljna analiza nakon utakmice 3.kola Superlige u Čačku, a predsedništvo je takođe na ovoj sednici, dopunilo sve podatke i informacije u vezi svega što se događalo na dve finalne utakmice u Podgorici, ali i u vezi najnovijeg napada „neprincipijelne koalicije" koji se dogodio sa neistinitim informacijama u vezi navodne smene trenera prvog tima.

Predsedništvo Crvene zvezde se zahvalilo predsedniku Budućnosti Draganu Bokanu na lepim željama koje je uputio klubu, ali ih ne doživelo iskreno. Crvena zvezda će se stoji u saopštenju potruditi da naredna finala ABA lige zaista budu regularna i sportski spektakli celog regiona, važni ne za lične, već za promociju košarke.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter