Izvor:
04.05.2018 u 15:03
0

Kokoškov: Spremao sam se 18 godina za ovaj trenutak!

Spremam se na ovo 18 punih godina i ne plašim se nijednog izazova. Za mene je bilo najvažnije da posle ovoliko vremena dobijem pravu šansu u vrhunskoj sportskoj organizaciji kao što je NBA liga i želim da je maksimalno iskoristim!

Ovo je poručio Igor Kokoškov koji je u 46. godini dotakao tačku vrha svoje trenerske karijere. Postao je prvi Evropljanin, prvi neamerikanac i prvi Srbin koji je seo na klupu jednog NBA tima, Finiks Sansa, već posrnulog NBA ligaša koji je u sezoni na izmaku bio ubedljivo najlošiji tim Zapadne konferencije. U prevodu na srpski, klub iz pustinje u Arizoni je angažovao ovog Beograđanina da ne dozvoli da u Finiksu "zađe košarkaško sunce".

Koliko je Kokoškov spreman da učini da Sansi budu kao Feniks koji niče iz pepela, videće se veoma brzo.

– Nalazimo se u polufinalu Zapada sa Hjustonom i moj dogovor sa Sansima je došao usred obaveza koje imam sa Jutom. Ovde sam i dalje pomoćni trener i potpuno sam posvećen obavezama u klubu. Dogovor je da odmah po završetku ove serije, treći dan po povratku kući budem u novom klubu i počnem da radim – otkriva Kokoškov za "Novosti" prve detalje dogovora koji je postignut sinoć u Hjustonu, da ga ne bi "preoteli" Njujork Niksi, koji su već nedeljama slali primamljive predloge o saradnji.

novosti.rs
Foto:
Twitter/TheJNotes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter