Izvor:
07.05.2018 u 22:09
0

Promene na Malom Kalemegdanu: Zvezda raskinula saradnju sa Alimpijevićem!

Dušan Alimpijević nije više trener Crvene zvezde pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

U saopštenju dostavljenom medijima stigla je potvrda onoga što se spekulisalo danima, a to je da je Alimpijević sporazumno raskinuo ugovor sa 'crveno-belima'.

On je napustio tim posle poraza od Mega Bemaksa u Košarkaškoj superligi Srbije, što je aktuelnom šampionu bio drugi poraz u takmičenju u koje su ušli nakon neuspeha u ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da Dušan Alimpijević o d ponedeljka, nije više trener prvog tima. Klub je sa trenerom sporazumno raskinuo ugovor. Do daljeg prvi tim će voditi dosadašnji pomoćnik Milenko Topić", saopšteno je u ponedeljak.

Dušan Alimpijević je vodio prvi tim Crvene zvezde mts na 69 utakmica, uz 11 pobeda u Evroligi, tri poraza u regularnom delu takmičenja ABA lige i osvojeno prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

"KK Crvena zvezda mts želi puno sreće i uspeha Dušanu Alimpijeviću u nastavku trenerske karijere", dodaje se u saopštenju.

b92.net
Foto: aba-liga.com, kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter