Izvor:
23.05.2018 u 13:51
0

Harden i Pol vratili brejk – Roketsi izjednačili protiv Voriorsa! (VIDEO)

Hjuston Roketsi savladali su u gostima Golden Stejt Voriorse i izjednačili na 2:2 u finalu Zapadne konferencije – 95:92.

Najzaslužniji za vraćanje brejka, odnosno povratak prednosti domaćeg terena bili su Džejms Harden sa 30 i Kris Pol sa 27 poena.

Peti duel na programu je u noći između četvrtka i petka od 03.00 u Teksasu.

Meč u Orakl areni počeo je idealno po domaćine, koji su uvodnom serijom stigli do prednosti od 12:0, ali je onda usledio samo jedan u nizu preokreta, pa su Teksašani predvođeni 'Bradom' dobili drugu četvrtinu 34:18 i stigli do preokreta na poluvremenu (53:46).

Nastavila se igra na momente i serije, a treći kvartal u potpunosti je obeležio Stefen Kari – ubacivši isto poena koliko i kompletan tim Hjustona (17) i Voriorsi ponovo stižu do dvocifrene prednosti (70:80).

Međutim, ekipa Stiva Kera nije uspevala gotovo ništa da pogodi u odlučujućih 12 minuta košarke, loše je gradila sopstveni reket i gubila veliki broj lopti, da bi sve bilo gotovo posle trojke Erika Gordona na nešto manje od dva i po minuta do kraja, posle čega Golden Stejt nije uspeo da upiše niti jedan poen iz igre.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter