Izvor:
12.06.2018 u 19:20
0

VELIKA REKONSTRUKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Pored velikih promena u igračkom kadru očekuje se izbor i novog trenera!

Crvena zvezda je odbranila šampionsku titulu, ali kao što je odmah po završetku finalne serije plej-ofa rekao Milenko Topić, osnovni cilj nije ispunjen.

Crveno-beli su ostali bez trofeja u ABA ligi i plasmana u Evroligu, pa je logično da će tim pretrpeti veliku rekonstrukciju.

Nijedan od stranaca neće ostati u Zvezdi, osim možda Alena Omića. Klub napuštaju plejmejker Tejlor Ročesti, koji se već pridružio trudnoj supruzi u Francuskoj, Amerikanac dominikanskog porekla Džejms Feldin, uprkos njegovim rečima “imam ugovor, vidimo se dogodine”, Francuz Matijas Lesor, koji je letos potpisao trogodišnji ugovor, makedonski veteran Pero Antić, koga čeka odluka da li je vreme za penziju…

Neizvesno je da li će Omić i sledeće sezone nositi crveno-beli dres.

– Ne znam ni sam gde ću. Uskoro će se sve znati… Lepo se osećam ovde, da se nije desilo to što se desilo možda bi karijera bila drugačija rekao je Slovenac posle osvajanja titule, a na pitanje da li bi voleo da ostane odogovario.

– Zašto da ne? Svi znamo da je Zvezda najbolji tim u Srbiji.

Pored velikih promena u igračkom kadru, očekuje se i izbor novog trenera, jer Milenko Topić neće nastaviti posao započet smenom Dušana Alimpijevića. Izbor novog trenera zavisi i od sudbine nekih naših trenera u inostranim klubovima: Saše Obradovića u Lokomotivi, Svetislava Pešića u Barseloni.

Foto: Sportska centrala
Foto: Twitter/kkcrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter