Izvor:
29.06.2018 u 16:54
0

UBEDLJIVA POBEDA ORLOVA U KVALIFIKACIJAMA ZA SVETSKO PRVENSTVO U KINI: Košarkaši Srbije lako savladali Gruziju (87:50)!

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Gruzije (87:50) u kvalifikacijama u grupi G za Svetsko prvenstvo u Kini.

Reprezentacija Srbija je za sada na drugom mestu sa dve pobede više od trećeplasirane Gruzije u grupi G ovih kvalifikacija.

Prva u grupi je selekcija Nemačke koja će imati lak zadatak protiv autsajdera u grupi, selekcije Austrije, koja je do sada pretrpela četiri poraza.

Naši košarkaši duel sa prvoplasiranom Nemačkom imaće 2. jula u Novom Sadu u velikoj dvorani SPENS-a, a plasman u drugi krug kvalifikacija izboriće po tri prvoplasirana tima iz svake od osam grupa.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter