Izvor:
21.07.2018 u 08:25
0

Nemanja Bjelica otišao kod Divca: Za tri godine 20,5 miliona dolara!

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica pridružio se saigraču iz reprezentacije Bogdanu Bogdanoviću i dogovorio trogodišnji ugovor sa NBA ligašem Sakramentom, vredan ukupno 20,5 miliona dolara za tri godine.

Bjelica je nakon što je napustio Minesotu tražio višegodišnju saradnju, zato i nije prešao u Filadelfiju, ali je stigla ponuda Vlada Divca iz Kingsa.

„Mnogo vremena sam proveo u razgovoru sa Vladom. On je ikona u Srbiji i zna šta je potrebno da dođeš do uspeha u NBA i kako igrač treba da se pokaže. Vera cele organizacije prema meni je velika", rekao je Bjelica za "Yahoo Sports".

Bjelica je tri sezone bio član Minesote, a ranije i Fenerbahčea kada je bio MVP Evrolige, Baskonije, Crvene zvezde i austrijske Arkadije.

Sada će Sakramento ponovo imati srpski tandem kao u vreme Predraga Stojakovića i Divca.

tanjug.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter