Izvor: Kurir.rs
20.10.2020 u 09:13
0

CRNO-BELI U ISTANBULU JURI DRUGU POBEDU U EVROKUPU

Košarkaši Partizana večeras od 18 sati igraju protiv turskog Bahčešehira u Istanbulu u 4. kolu grupe A Evrokupa.

Trener košarkaša Vlado Šćepanović izjavio je da njegova ekipa u tom susretu mora da pokaže karakter.

„U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog rasporeda i teških utakmica, moramo da pokažemo karakter koji je preduslov za dobar rezultat. U sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije, da se u takvim utakmicama oslonite na principe koji su već postavljeni. Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu“, rekao je Šćepanović.

SVE O SPORTU

NEMCI NE PRESTAJU DA HVALE CRVENO-BELE: Dolazi nam Zvezda, jedan od najtrofejnijih klubova na svetu!

FUDBALSKA GROZNICA STARTUJE: Saznaćemo kakvi su najskuplji na terenu

DEFANZIVAC VOŠE POSTAJE IGRAČ VANKUVERA: Klub zaradio milion dolara

Crno-beli posle tri kola imaju skor od jedne pobede i dva poraza, a centar Erik Mika pred meč je poručio da će u Istanbulu biti teško gostovanje.

„Očekujemo tešku utakmicu kao i u svim mečevima Evrokupa, posebno zato što igramo na gostujućem terenu. Već smo odigrali dve utakmice u gostima i one nisu prošle onako kako smo se nadali. Sa ili bez navijača je uvek teško igrati u gostima zbog putovanja. Nadam se da smo naučili lekciju na prethodnim utakmicama i da ćemoizboriti pobedu“, istakao je Mika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter