Izvor:
29.07.2018 u 16:56
0

DOČEK ZA NAJBOLJE: Balkon Skipštine Beograda rezervisan za Olgu Danilović i nove-stare šampione Evrope u vaterpolu!

Novi-stari šampioni Evrope, vaterpolisti Srbije, i 17-godišnja srpska teniserka Olga Danilović, nakon što je u Moskvi osvojila prvi WTA trofej u karijeri, proslaviće sutra uspehe na balkonu Skupštine Beograda.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, u dogovoru sa Vaterpolo savezom Srbije, organizovaće svečani prijem u Starom dvoru, pre nego što sportiste pozdrave navijači sa tradicionalnog mesta proslave.

Vaterpolisti, koji su u Barseloni postali prvaci Evrope, i Danilović nakon prijema obratiće se Beograđanima sa "šampionskog balkona".

Teniski savez Srbije objavio je da proslava počinje u 20.15.

Srpski vaterpolisti pobedili su juče u finalu Španiju posle peteraca 12:10 i četvrti put u nizu postali prvaci Evrope, dok je Danilović dan kasnije u borbi za trofej savladala Ruskinju Anastasiju Potapovu 7:5, 6:7 (1:7), 6:4 i postala prva u istoriji tenisa kojoj je to uradila kao "srećni gubitnik".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter