Izvor:
19.08.2018 u 20:09
0

PRIZNANJE ZA SRPSKI RUKOMET: Jovica Nikolić najbolji desni bek Evropskog prvenstva za kadete!

Muška rukometna reprezentacija Srbije zauzela je osmo mesto na Evropskom prvenstvu, čime je ostvaren primarni cilj, a to je plasman na naredni šampionat sveta.

Mladi rukometaši su napravili veliki uspeh plasmanom u Top 8 fazu kontinentalnog takmičenja, a njihove dobre igre nisu prošle nezapaženo. Tako je desni bek "orlića" Jovica Nikolić izabran u idealnu postavu šampionata, što je veliko priznanje za njega.

Ova nagrada za mladog rukometaša Vojvodine dodatno dobija na značaju ako se zna da će tek u decembru proslaviti 17. rođendan (rođen je 2001. godine), dok je većina igrača na šampionatu rođena godinu dana ranije.

Podsetimo i to, evropsku titulu na šampionatu u Hrvatskoj osvojila je Švedska, koja je u finalu bila bolja od Islanda sa 32:27.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter